INDIVIDUELE THERAPIE

persoonlijk en empathisch
  • Niet lekker in je vel, om welke reden dan ook of je weet het niet?
  • Gepieker en chaos in je hoofd. Ontbreken van structuur.
  • Zwaarte, somberte of ben je depressief?
  • Bang voor nieuwe dingen, mensen en situaties. Angst en paniek?
  • Onzekerheid in relatie tot seksualiteit en intimiteit?
  • Rouw en intens verdriet vanwege ontslag, een scheiding of verlies van een dierbare?

Er kunnen tal van redenen zijn om hulp in te roepen in de vorm van therapie. Dat er alle aandacht en ruimte voor je is, een luisterend oor, zonder oordeel. Deskundige steun in een veilige omgeving. Samen kijken wat nodig is voor dit moment in je leven.

deskundige ondersteuning in een veilige setting

Core-Energetica is een levendige en dynamische vorm van therapie die effectief werkt en je in een relatief korte tijd bewustzijn kan brengen. Het biedt mogelijkheden om inzichten direct te integreren in persoonlijke groei en positieve veranderingen in het dagelijks leven.

aandacht en ruimte

Persoonlijk delen in een gesprek, je lichaam in beweging brengen, ruimer ademen en daardoor dieper ervaren en contact maken met jezelf. De ander ontmoeten door subtiele interactie en aanraking. Dit in veiligheid oefenen en je zo weer durven openen. Op deze wijze blokkerende patronen (zich herhalende gedragingen, gedachten en gevoelens) in jezelf en in relatie tot anderen onderzoeken. Vooral de patronen die je in de weg zitten en je ervan weerhouden om vrij te genieten en ten volle te leven op de wijze die jij ten diepste verlangt.

weer zin in het leven vanuit innerlijke kracht

De begeleiding is erop gericht de gezonde, levendige en creatieve kern in jou weer te onthullen en tot leven te brengen. Contact maken met je lijf: ervaren en voelen dat het niet liegt, inzicht en helderheid in denken, durven leven in jouw eigen waarheid. De liefde weer voelen stromen voor jezelf en je dromen tot werkelijkheid brengen.

kennismaking, intake, hoe verder

Na het eerste contact vindt een intake plaats voor een wederzijdse kennismaking en om te ervaren hoe deze vorm  van therapie betekenis kan geven aan de issues die op dit moment spelen in jouw leven. Van daaruit wordt gekeken wat passende volgende stappen zijn in de begeleiding.

“happines is not something ready made, it comes from your own actions” - Dalai Lama
Scroll naar top